Scaderea colesterolului

Dr. Fein si colaboratorii sai sînt autorii a doua brevete (US Patent 5472713 si US Patent 5662921) cu titlul "Utilizarile terapeutice ale uleiului de emu". Brevetele revendica descoperirea ca "uleiul de emu poate fi folosit terapeutic pentru scaderea colesterolului, a trigliceridelor si lipoproteinelor cu densitate mica si pentru cresterea lipoproteinelor cu densitate mare; previne si trateaza alergiile; trateaza durerile de cap; previne sîngerarea nasului; reduce durerile provocate de ciclul menstrual".

Inventatorii precizeaza ca uleiul de emu poate fi ingerat cel putin o data pe zi pentru diminuarea colesterolului. Cantitatea de ulei necesara depinde de nivelul de colesterol al pacientului, vîrsta si greutatea sa. Unii pacienti pot beneficia de tratament daca ingereaza între 2-10 ml de ulei pe zi, pentru alti pacienti doza maxima necesara a fost de 7 ml pe zi. În general, o doza de o lingurita de ulei de emu pe zi a fost eficace. Uleiul se poate administra sub forma lichida sau în capsule de gelatina.

Este important de mentionat ca eficacitatea uleiulu de emu este mai redusa, daca produsul nu este administrat regulat.

Rezultatele descrise în aceste brevete au fost confirmate si de studiile Dr. Nicolosi, Director al Centrului pentru controlul bolilor cronice, de la University of Massachusetts, SUA, care a declarat ca "uleiul de emu este o misterioasa minune medicala".

Informații suplimentare: 0722.293.146

 
© Romcanchem 2006-2008 | Reproducerea textelor fara acordul scris
al proprietarului site-ului este strict interzisa